Rovid hirek

A WHYTE&MACKAY tortenete legnagyobb szabasu marketing kampanyat kezdi meg,miutan megujitotta tamogatoi szerzodeset a brit darts bajnoksag szervezoivel.A ceg 2 millio fontot fordit a Whyte&Mackay Premier League darts tournament nepszerusitesere televizios reklamokkal,ujsaghirdetesekkel es egyeb marketing eszkozokkel operalva.Nick Gaskin marketing igazgato elmondasa szerint az elozo ev szponzoraciojanak kiugro eredmenyei miatt hoztak meg az ujabb dontest a darts versenyek tamogatasarol,miutan felmeresuk szerint soha nem latott mertekben emelkedett a marka fogyasztoinak markahusege,a Whyte & Mackay blended whisky ismertsege a 18-34 eves italfogyasztok koreben.

wmpld

—————————————–

A Beam Global Spirit&Wine mint tulajdonos a novekvo azsiai piacot megcelozva,iden bevezeti az indiai piacra az ARDMORE-t.A Highland single maltok egyik reprezentasanak feladata lesz nem csak erositeni az egyre nepszerubb single malt portfoliojat a cegnek hanem alkalmat ad a Beam Globalnak egy tobb mint 100 eves minosegi whiskyvel nepszeruseget novelni az india es azsiai fogyasztok koreben.

bottle_tube

——————————————

Novekszik a GLENMORANGIE miutan megvasarolt egy 11 acre teruletet West Lothianban palackozo epites celjabol.A beruhazas resze egy 45 millio fontos fejlesztesi tervnek amiben az uj palackozo epitese mellett szerepel a ceg kozpontjanak Edinburghba koltoztetese es a highlandi leparlo felujitasa is.

——————————————

A Burn Stewart Distilleries Ltd. tobb mint 1 millio fontos fejlesztessel uj palackozot epit East Kilbrideban es negy uj still beszerzesevel modernizalja a Douneban levo DEANSTON leparlojat. A fejlesztes eredmenyekeppen a Scottish Leader blended gyartosora napi 84 000 palack kapacitasra lesz kepes.A Scottish Leader blended meglepo modon a vilag egyik leggyorsabban novekvo markaja a kategoriajaban.A ceg tulajdonosa tobbek kozt a tajvani piacot vezeto es Delafrikaban tavaly 21 %-os novekedest produkalo SCOTTISH LEADER blended whiskynek,a BLACK BOTTLE blended whiskyknek es a single malt TOBERMORY,LEDAIG,DEANSTON,BUNNAHABHAIN  markaknak.

—————————————-

Vélemény, hozzászólás?