whisky

Új palackozások a Duncan Taylor sorozataiban

Az exkluzív palackozásairól elhíresült független palackozó,a Duncan Taylor&Co. májusban sorozatai küzül háromból új palackozásokat jelentett be.

A “Rare Auld” nevű sorozatban megjelenik egy 37 éves Caperdonich (1972,cask#7416,55.6%) és egy 33 éves Tomatin (1976,cask#6818,50.8%) illetve két grain whisky.A Rare Auld sorozat a cég azon kínálata ami nagy részben 30év feletti single cask palackozások.A whiskyk színezékmentesek és nem hűtve szűrt eljárással készülnek,hordóerősségűek és palackozásig a lepárlóikban érlelődnek.A hordók közt mindenféle tipus megtalálható a portóitól az ex bourbonig.A palackozó színjelzéssel jelöli a régiókat ebben a sorozatban illetve ezt használják egyéb palackozásaiknál is.A Speyside zöld,Islay kék,a Highland lila,Island világoskék,Lowland piros,Campbeltown barna színnel van jelölve,a single grain whiskyk pedig gesztenyebarnával.

Az “NC2” sorozatban a palackozások általában 10-15 évesen vannak piacra dobva,mind színezékmentes és nem hűtve szűrt,innen a sorozat neve is.A whiskyk többnyire 46%-on vannak lepalackozva de előfordul hordóerősségű is.Most két 46%-os lett bejelentve,egy 2000-ben lepárolt Balmenach (9 éves) és egy 1998-as lepárlású Imperial (11 éves).

A”Peerless” sor a cég luxus kínálata.Ebben a válogatásban a whiskyk minimum 40 évet töltenek hordóban.Most egy 1970-es The Glenlivet került be a sorozatba.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s