whisky

Hagyomány és tehetség-Highland Park 50 Years Old

Orkney szigetén ismét bizonyították,hogy a skót hagyomány és a tehetség, a természet adta érték és az abból létrehozható elementáris erejű szépség materializálható.

Maeve Gillies egy nagyon szép,fiatal és elképesztően tehetséges skót dizájner és ékszerész hölgy.Öt évvel ezelőtt alapitotta meg saját ékszer manufakturáját és azóta is az egyik legkedveltebb,legdinamikusabban fejlődő fiatal kézműves.Cége a Maevona a legnagyobbak közé emelkedett fél évtized alatt.A skót lány szülőföldje természeti és kulturális adottságait használja munkáiban,ez inspirálja.A blogot olvasó hölgyek csak saját felelősségűkre kattintsanak a linkjére mert Maeve specialitása a gyűrű.Főleg ha az egy pár életében fog fontos szerepet betölteni:)

A minőséget és a hagyományokat legmagasabb szinten ötvöző whisky lepárló,a Highland Park mindig a legjobbakkal dolgoztat.Főleg ha olyan ikonikus whiskyt hoz a piacra mint a napokban bejelentett Highland Park 50 years old.

A lepárló felkérésére Maeve cége egy meghökkentő dizájnt talált ki ennek a valóban különleges whiskynek.Az üvegbe zárt ötven éves whiskyt ezüst fogja körül amibe az alkotók a természet erejét akarták megformázni.A szél,a hullámok,a nyers erő,mindezek közös lendülete egyértelműen felismerhető a dizájnban.Még az 50-es számot is stilusosan jelölték.Az egész palack egy egyszerű de elementáris behatást kelt.

A különleges,összesen 275 palacknyi single malt október végéig lesz kapható.A Maevona ékszerész lányai által kreált megjelenés és a limitált mennyiség együtt egy 10 500 GBP értékű italt kínálnak azoknak akik az egyik legnagyobb brit áruházláncban kívánják költeni a pénzüket.A Highland Park 50 yo ugyanis a Harrods áruházban lesz elérhető.

44.8% alkoholfokkal palackozott,öt különböző refill tölgyhordóból származó whisky házasításából készült,1960-ban párolt orkadian az egész év egyik legjelentősebb limitált single maltja.

Reklámok

3 thoughts on “Hagyomány és tehetség-Highland Park 50 Years Old

  1. Az ékszerek nagyon jól néznek ki (nem lepődnék meg, ha dolgoztak volna a Gyűrűk Ura tünde díszletein), de az üvegre alkotott motívumok nekem soknak tűnnek.
    A fadoboz még oké.

    Kedvelés

  2. Gondolkodtam rajta,hogy beteszem a posztba azt a beszélgetést amin a csajszi aki készitette meséli el a miérteket,hogyanokat.Megvan a maga koncepciója.Valóban fura elsőre,szokatlan.De az ha az egész sztorit nézzük,whiskystől,a dizájner személyétől,koncepcióstól akkor megbocsátóbb véleményt formálok,személy szerint:)

    Kedvelés

  3. Visszajelzés: Ez volt az év-szeptember « The Maltbank Herald

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s