whisky

A Bruichladdich forradalma

FORRADALMI NYILATKOZAT

A BRUICHLADDICH DISTILLERY elérkezett az új kor hajnalához.Ennek az új kornak a hajnalán ismét kinyilatkoztatjuk,hogy kik vagyunk,hol vagyunk és mit csinálunk.

A BRUICHLADDICH DISTILLERY PROGRESSIVE HEBRIDEAN DISTILLERS

Progresszívek azaz haladók vagyunk.Tiszteljük a múltat de nem élünk az árnyékában. Hiszünk az újításban és haladásban miközben állandóan arra törekszünk, hogy lenyűgöző párlatokat hozzunk létre, annak sérthetetlen eredetével. Kíváncsiak és nyugtalanok vagyunk és valószínűleg az egyedüliek, akiknek a jó soha nem elég jó.

A Hebridákon vagyunk.Hiszünk abban,hogy a whisky az,ami ennek a szigetnek a legvégső kifejezése.Aminek a hitelessége azoknak az embereknek a filozófiájából fakad akik készítik és onnan,ahol érlelik-a hely szelleme,a terroir értelme, ami mesél a földről,az árpáról ,a vízről amiből készült és az emberi lélekről ami az életet adta neki.

Lepárlunk.Sokan azt gondolják,a lepárlás egy ipari folyamat,csupán egy általáos termelés.Mi megértettük,hogy a lepárlás egy ősi művészet ami századokon keresztül mozgásban tartotta az emberi szellemet.Egy fekete mágia, egy rejtélyes alkímia, ami az ember lélek legmélyét kutatja.

Azt mondják,a forradalom nem maga választja meg milyen úton halad.Most eljött számunkra a forradalmi pillanat.Az ideje annak,amit mi forradalmi tettnek tartunk.Ez az az év ami alapja lesz,keretet ad a palackozásainknak.Erre az alapra,erre a vázra építkezünk,ezen a magunk választotta úton megyünk tovább.

Két palackozással ünnepeljük ezt a forradalmat.Az egyik az Ancien Regime,a másik a Renaissance.Az Ancien Regime,a régi rendszer ,ami a legutolsó párlat a lepárló előző korszakából.Egy végső dicsőség és egy eljövendőnek lefektetett jelzés.A másik,a Renaissance,az újjászületés.Egy új kor hajnalának hírnöke,a legelső párlat ami már a mi tulajdonlásunk alatt került ki az üstökből.A jövőnk manifesztuma.

Ez a forradalom azonban nem leszámolás a régi renddel.Nem azt akarjuk bebizonyítani,hogy az egyik korszak jobb mint a másik.Ez a változás a folytonosságról szól.Az eszközök változatlanok csak az emberek,a gondolatok,az ideológia más.

A Bruichladdich lényege továbbra is ugyanaz marad.

Bruichladdich Ancien Regime

Bruichladdich Renaissance

(Mindkét whisky 46% alkoholerősségű,tőzegmentes és bourbon hordós érlelés)

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s