whisky

Varázsceruza – anCnoc Arkle Edition

Él New Yorkban egy skót származású illusztrátor . A neve Peter Arkle és olyan világcégeknek rajzolt már mint a Nike, a Starbucks vagy épp a Guinness . Most a Knockdhu Distillery meghívására hazalátogatott , hogy valami egészen egyedit alkosson az  anCnoc single malt whisky számára .

A grafikus bejárta keresztbe-kasul a lepárlót , megfigyelte a termelés folyamatát, a berendezéseket , a raktárakat . Élményeket gyűjtött , hogy papírra vetve, ábrákba formálva mutassa meg , mit jelent számára a whisky, mit jelent az anCnoc . A látogatása során pedig csak rajzolt, rajzolt és rajzolt. Készített vázlatokat, leírt ötleteket , gondolkozott, firkált . És várta  az ihletet. A csodát , ami a kreatív emberek kiváltsága . És a varázs meg is érkezett . Egy gondolat formájában. Hogy ez a gondolat egy varázslatos képességű kéz által láthatóvá váljék .

Mert számunkra, whisky kedvelőknek ez a lényeg . Hogy miért is akarja ennyire komolyan venni a dizájnt a Knockdhu? Mert jön egy új variáció ! A Peter Arkle által dizájnolt új kiadás pedig egy sherry érlelt anCnoc . Egy 46 % alkoholerősséggel lepalackozott , 6000 üvegnyi mennyiségben megjelentetett, limitált kiadás . Az első egy olyan sorozatban amelyet Mr. Arkle illusztrál majd 2012-ben .

 

Az ábrák a dobozon szimbolizálják a grafikus által képekre lefordított whiskyt . Peter Arkle szerint a whiskyhez kell árpa , víz , élesztő , hő és varázslat . Ezek az ikonok köszönnek vissza az új, sherry érlelt anCnoc kiadás külsején. Az egész projektnek van valami bája . És nincs ezüst kupak, nincsenek gyémántok , nincs furfangos név . Csak a tehetség, az elhivatottság és egy kis varázslat . Mindez egy nagyon emberi történetben és képvilágban megjelenítve .

Az alábbi videon látható az alkotás folyamata . Még annak is meghozza a kedvét az anCnoc-hoz aki eddig kevésbé figyelt erre az egyszerű kis whiskyre . Így lehet megtaláni a kulcsot a szívekhez . Engem megfogott !

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s