whisky

A tetovált whisky

Miért nem egy single malt brand marketingesének jutott eszébe ez az ötlet ? Így most fanyalogva , de el kell ismerni egy átlagosnál is kicsit gyengébb blend totális győzelmét . Még szerencse , hogy malt whisky fogyasztóként tudjuk , hogy csak az számít , mi van az üvegben . De azért tetováltnak lenni jó ! És ez egy baszott jó ötlet, szép kivitelben .

A disrupt blogon jelent meg először magyarul , de had engedjek meg annyi elfogultságot a Maltbank Heralddal szemben , hogy itt is elég jól mutat majd ez a bejegyzés:)

A J&B blend azt hiszem sokaknak ismert . Egy jónevű , old school scotch , ami mellett elfutott az idő . De most pazarul ráéreztek a hagyományos és a trendi , hipszter fíling keverésére . A projektben 25 üveg , latex bevonatú J&B palackot tetovált ki egy párizsi tetoválóművész . Nem is kell magyarázni . Nézzétek :

Ennyi . Nincs más ebben a posztban . Az első blendes bejegyzés ezen a single malt whisky blogon és azt hiszem sok nem is fogja követni . De ez most tetszik !

 

2 25 limited edition really tattooed bottles by sebastien mathieu for jb 25 Limited Edition Really Tattooed Bottles by Sébastien Mathieu for J&B

3 25 limited edition really tattooed bottles by sebastien mathieu for jb 25 Limited Edition Really Tattooed Bottles by Sébastien Mathieu for J&B 4 25 limited edition really tattooed bottles by sebastien mathieu for jb 25 Limited Edition Really Tattooed Bottles by Sébastien Mathieu for J&B 5 25 limited edition really tattooed bottles by sebastien mathieu for jb 25 Limited Edition Really Tattooed Bottles by Sébastien Mathieu for J&B 6 25 limited edition really tattooed bottles by sebastien mathieu for jb 25 Limited Edition Really Tattooed Bottles by Sébastien Mathieu for J&B 7 25 limited edition really tattooed bottles by sebastien mathieu for jb 25 Limited Edition Really Tattooed Bottles by Sébastien Mathieu for J&B

Reklámok

2 thoughts on “A tetovált whisky

  1. El nem hiszem , de értem mire gondolsz :) Mindenesetre ilyen ötlet után simán megérdemlik , hogy az ember nyakon ragadjon egy palack J&B-t a szeszkereskedőjénél :)

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s