whisky

Új külsőt kap a Benromach

 

Puritán elegancia jellemzi a Benromach új csomagolását . A Magyarországon is népszerű és a magyar whisky fogyasztók számára egyik legkedvesebb , a hazai szakbolt , a Whiskynet által szépen gondozott márka, a Benromach hosszú idő után frissít a megjelenésén .

A valaha volt egyik legjobb , 10 éves maláta whisky, a Benromach 10 Year Old a napokban tovább gyarapította elismerései számát . A nemzetközi whisky szaklap választásán a legjobb Speyside malt whiskynek választották a 12 éves korosztály alatti kategóriában . Remek alkalom volt ez a világhírű független palackozóként ismert tulajdonosoknak, a Gordon & MacPhail háznak , hogy bemutassa vezető maltjuk új csomagolását .

A palack formáján a lepárló üstjének sziluettjét igyekeztek reprodukálni , ez a palack váll és nyak részén sikerült is . Elsőre az üveg engem a japán whiskyk palackozására emlékeztet . Azok pedig mindig csinosak és kifinomultak . Ahogy az új Benromach dizájn is . A henger alakú dobozolást felváltotta egy téglatest , dombornyomással , szalagcímkézéssel , kézírásra emlékeztető betűtípussal . A doboz felületének nagyrészét lefedi a réz szín , mint a tradició megtestesítője . A réz szín nem csak egy egyszerű színválasztás eredménye , hanem a lepárlóüstökről készített közeli fotók felnagyítása . A képen egyértelműbben látszik miről is van szó .

Bottle_and_box

 

 

A robusztus megjelenés komoyságát ellensúlyozandó , a palackon és a dobozon is megjelenik egy The Classic Speyside Single Malt Scotch Whisky felirat és egy cseppnyi formában a korjelölés . A mondatba mindent belesűrítettek amit lehet . A formátum célja a kifinomultság mellett megtartani a modern , fiatalos imázsát a márkának . Kicsit talán furcsa , de pontosan lefedi az alkotók célját . A whisky nem egy komoly dolog. De komolyan kell venni .

Lendület és erő . Ez jellemzi az új Benromach dizájnt . Ebből a whiskyből mindig érdemes volt otthon tartanunk egyet , mert egy igazi régimódi , minőségi maláta whisky . Az új külső pedig végérvényesen a legnagyobbak közé emelte . Így is lehet . Szolidan és tisztességesen alkalmazni a tudás,a minőség, az üzlet ,a modernitás és a tradició kombinációját .

 

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s