whisky

Egy modern Knockdhu – anCnoc 2000

 

A Knockdhu Distillery anCnoc név alatt jelenteti meg single malt whiskyjeit . A lepárló nem összetévesztendő a Knockandoval , ami egy másik stíl , másik gazda . Az anCnoc ebben az évben igen odafigyelt arra , hogy a hivatalos palackozásai minden esetben passzoljanak a lepárló imázsához . Pici , érdekes , igényes .

A tőzeges sorozatukkal nem csak meglepték a whisky világot , hanem a minőségben is érdekes italt tettek le az asztalra . Most folytatják ezt a szerencsésen megkezdett utat és az aktuális palackozásuk mind megjelenésében , mind tartalmában illeszkedik a fent említett igényes és kifinomult irányhoz .

 

a2000,

A külső az anCnoc-tól megszokott , bár alább a hivatalos PR fotón láthatjuk , hogy az a csipetnyi pinkes ,keleties ,légies grafika mennyit dob az egyszerű fehér stíluson . A whisky 46 % -os alkoholerősséggel jelenik meg , non chill filtered és természetes színű . Az érlelése spanyol ex-sherry butt és amerikai tölgy ex-bourbon barrel hordókban történt .

a2000

A malt színe aranylóan bronzos  .Aromáiban keleti fűszerek , égett vanilia és nyers kakaóbab ,majd  citromfű , narancshéj , frissen vágott illatos virágok. Utóbbiak adják az igazi arcát ennek az évjáratnak . Ízben karakán , jól strukturált , apró és izgalmas élmények követik egymást . Tiszta , vaniliás krémtúró , gyengéd sherry fűszeresség , praliné és lágy tanninok jellemzik . A lecsengést egy friss és üde citrusos élmény vezeti be , majd hagyja szájunkban hosszan egy csipetnyi füsttel együtt .

Könnyed , kifinomult malt whisky . Mint amilyennek egy modern Knockdhunak lennie kell . Pardon , anCnoc .

 

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s