whisky

Új Balblair vintage palackozások

 

A Balblair a decemberben kihozott , új palackozásai után ismét három friss kiadással jelentkezik . A triumvirátus a travel retail polcaira rendezkedik be jövő hónapban . A legújabb Balblair maltok ezúttal új évjáratokat és egy kevésbé megszokott érlelést jelentenek .

Mind a három whisky 46 %-os alkoholerőséggel jelenik meg . Természetesen egyik sem színezett és mindegyik non-chill . Két évjáratból válogattak a lepárló szakemberei és a választásuk a 2004-es és az 1999-es évben hordóba került párlatokra esett . Az előzőből rögtön két variációt is bemutatnak . Az egyik a megszokot bourbon érlelés . A másik kimondottan az ázsiai piacra szánt, sherry butt hordókban érlelt Balblair . Mivel a lepárló főleg a bourbon és amerikai tölgyhordós érleléseiről ismert , az ex- sherry hordóban altatott Balblair igen szép és kellemes meglepetés tőlük .

balblair04

A másik vintage , az 1999-es pedig szintén egy érdekesség ,hiszen ebből az évből még nem jelent meg hivatalos Balblair palackozás .

balblair-large

A megjelenés a szokásos ,elegáns , egyedi balblaires cucc . Sajnos, ezek a palackok az utazóknak könnyebben elérhetőek lesznek , de ha akartok egy jó tippet , azt javaslom , kérjetek meg ismerőst aki gyakran repül , hogy szerezzen be egyet nektek . Ha meg valaki épp Ázsiába repül ,szóljon nekem is ! Az a sherry érlelt Balblair nagyon kiváncsivá tett !

 

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s