whisky

Kicsi a speysider de erős – Benromach 100 Proof

A Speyside legkisebb lepárlója , a Gordon & MacPhail házi szeszfőzdéje , a Benromach Distillery tavasszal dizájnt váltott . Egy modern , fiatalos ,egyedi csomagolásba rejtették az oldszkúl malátawhiskyjüket , a remek 10 évest . Az új dizájnhoz új whisky is kell ,nem elég átöltöztetni a régieket . A cég egy biztosat húzott . Hordóerősségű Benromach . Ez kell nekünk .

Az új malt külső megjelenése gyakorlatilag megegyezik a 10 éves dizájnjával . Az utalások , amik hivatottak lennének arra ,hogy kiderüljön ,mi is kerül a palackból a pohárba, úgy mint például a whisky neve és alkoholfoka , olyan kis méretben vannak jelezve , hogy az nem alkalmas arra , hogy informatívnak nevezhessük . De a lényeg ,belül , mint tudjuk . A Benromach 100 Proof névválasztás egy 57 % -os alkoholerősségű  Benromach maltot takar .

proof

Legközelebb egy korosabb azért még bőven elférne a Benromach sorban . De semmi panasz ! Sok és jó dolgok történtek idén , szavunk se lehet .Egy korty hordóerősségű Benromach pedig remek társ befogni bárki száját . Örülni fog neki . Ahogy én is ennek a palackozásnak .

Reklámok

2 thoughts on “Kicsi a speysider de erős – Benromach 100 Proof

  1. Már ideje volt valami újat piacra dobniuk, erre tuti vevő leszek. Aztán jöhet valami 14-16 év körüli. :)

    Kedvelés

  2. jelenleg vagy a regi (G&MP korszak elotti) 30 evest valaszthatja az ember (ami nagyoon finom) vagy kenytelen leszunk meg par evet varni

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s